Döner-Et-2

GÜRSOY DANA BUT YAPRAK DÖNER

%90 Dana But Yaprak Eti %10 Kuzu Kuyruk Yağı

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

GÜRSOY DANA BUT LÜKS KARIŞIK DÖNER

%75 Dana But Yaprak Eti %20 Kıyma – %5 Kuyruk Yağı

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

GÜRSOY DANA BUT KARIŞIK DÖNER

%60 Dana But Yaprak Eti % 40 Kıyma – %5 Kuyruk yağı

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

GÜRSOY DANA STANDART KARIŞIK DÖNER

%50 Dana But Yaprak Eti % 50 Kıyma – %5 Kuyruk yağı

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

GÜRSOY DANA İSKENDER DÖNER

%25 Dana  Yaprak Eti %75 Kıyma -%10 Kuyruk yağı

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

GÜRSOY DANA KIYMA DÖNER

%10 Dana Yaprak Eti %90 Kıyma -%10 Kuyruk yağı

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

PİLET DANA KOL YAPRAK DÖNER

%88 Dana Kol Yaprak Eti %12 Kuzu Kuyruk Yağ

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

PİLET DANA KOL KARIŞIK DÖNER

% 60 Dana  Kol Yaprak Eti %40 Kıyma – %5 Kuyruk yağı

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

PİLET DANA KOL KIYMA DÖNER

%10 Dana Yaprak Eti %90 Kıyma -%10 Kuyruk yağ

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay