Döner-Tavuk-2

GÜRSOY PİLİÇ GÖĞÜS DÖNER

%100 Piliç Göğüs Eti

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

GÜRSOY %25 BUT+%75 GÖĞÜS DÖNER

%75 Göğüs Eti -%25 But Eti

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

PİLET PİLİÇ DÖNER

%100 Piliç Göğüs Eti

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay

GÜRSOY BUT DÖNER

%100 Piliç But Eti

PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.

RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay