Tavuk-Gögüs-2

KANATLI GÖĞÜS

Bütün göğüsün kanatlı halidir. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

SIRTSIZ GÖĞÜS

Bütün göğüsün sırtının alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. 520 – 905 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

DÖNERLİK BONFİLE

Piliç göğüsün kısmının piliçten ayrılması ile elde edilen kemiksiz ve derili olan üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

DERİLİ BONFİLE

Sırtsız göğüsün kemiği alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

GÖĞÜS

Bütün pilicin kanat ve but kısmının kesilerek alındıktan sonra geriye kalan bölümüdür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

GÖĞÜS TOPKAPI-YARIM KANAT

Piliç derili kemiksiz göğüs etinin üzerinde kanat baget kısmının sıyrılarak ayrılmaksızın birlikte hazırlanan üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

DERİSİZ BONFİLE

Muz göğüsün derisi ve kemiği alındıktan sonraki kısmıdır. 420 – 725 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

BİFTEK LOLİTASIZ

Derisiz bonfilenin iç kısmında bulunan parmak bonfileleri alındıktan sonra kalan kısmıdır. 400 – 680 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

BİFTEK İNCE GÖĞÜS

Bifteğin 100-125 G ince dilimler halinde kesilmesiyle elde edilir. 100 – 140 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

GÖĞÜS KUŞBAŞI

Derisiz bonfilenin ortalama 3 cm boyutlarında doğranması ile elde edilen üründür. Gramaj İsteğe Bağlı. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

GÖĞÜS JÜLYEN

Derisiz bonfilenin ortalama 6 cm boyutlarında şerit şeklinde doğranması ile elde edilen üründür. Gramaj İsteğe Bağlı. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

GÖĞÜS SOTE

Göğüs kuşbaşının daha küçük doğranması ile elde edilen üründür. Gramaj İsteğe Bağlı. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

GÖĞÜS ŞİŞ

Göğüs kuşbaşının 50-60 G doğranarak şişlere sizilmesiyle elde edilen üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl

PARMAK BONFİLE (LOLİTA)

Derisiz bonfilenin iç kısmında bulunan parmak şeklindeki yumuşak, sinirsiz ve yağsız küçük kısmıdır.45 – 70 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl